30.01.2023

Eura Mobil Profila T 726 EF/QF: Încununarea gloriei seriei Profila într-o nouă dimensiune

Două noi amenajări pe Mercedes Sprinter în clasa 7,50 m ● Spațiu de locuit față în față ● Băi spațioase cu utilizări variabile ● Echipamentul complet „Luminary S” rafinează Eura Mobil Profila pe Mercedes la clasa de lux ● Impresie spațioasă de spațiu ● Garanție de etanșeitate de 10 ani ●

La premiera noului Profila pe Mercedes în clasa 7m, a fost indicată o nouă ierarhie în gama Profila: Șasiul Mercedes Sprinter, cadrul coborât AL-KO, încălzirea cu apă caldă ALDE și acoperișul panoramic din sticlă care poate fi deschis poziționează „noile” modele într-o clasă superioară modelelor comparabile de pe Fiat Ducato. Pentru noul sezon de autorulote, Eura Mobil urmează în mod consecvent această cale.

Cu modelele Profila T 726 EF și 726 QF de 7,48 m și 7,61 m, producătorul german premium atacă acum și concurenții consacrați din clasa de lux în clasa de 7,50 m. În același timp, Eura Mobil își oferă Contura de lux semi-integrat (tot pe Mercedes) doar în clasa 8m.

În ceea ce privește caroseria și echiparea, care este aproape identică cu cea a vehiculului de bază, Eura Mobil va reduce în viitor diferența față de Contura în clasa de 7,50 m cu echipamentul de lux „Luminary S”, care transferă aproape în totalitate gama de echipamente a pachetelor „Luminary” de la Contura la Profila T într-un pachet complet.

Dar și designul planimetriei duce seria Profila într-o nouă clasă: pe podeaua dublă continuă, cu o înălțime de 19,5 cm, zonele de locuit față în față impresionează prin multă libertate de mișcare și un efect spațial deosebit. Bucătăria din mijlocul autorulotei, cu partea frontală curbată dinamic și cu un frigider mare, inclusiv o extensie a suprafeței de lucru pliabilă, formează atât centrul, cât și legătura cu zona din spate. Baia spațioasă, cu ușă de separare a încăperilor spre bucătărie și uși glisante spre zona de dormit, funcționează pe de o parte ca o cameră separată pentru duș și îmbrăcare, iar pe de altă parte ca o extensie a dormitorului. Aici, Profila T 726 EF strălucește cu două paturi de o persoană de 2,03 m lungime, în timp ce 726 QF oferă un pat cu confort de 1,95 m lungime și 1,47 m lățime, cu reglare a înălțimii. Spațiile mari de depozitare din spate sunt aproape evidente în această combinație de podea dublă și compartiment spate spațios.

Cu ajutorul pardoselii duble încălzite, noile amenajări trec și de cerințele standardului de protecție împotriva iernii EN 1646-1. O garanție de zece ani pentru caroserie și o garanție de trei ani pentru construcția mobilierului sunt dovada pretențiilor premium ale Eura Mobil.

La baza acestui lucru stă caroseria modernă realizată din material compozit GRP lipit, cu pereți fără lemn și o construcție robustă a mobilierului cu întărituri din profile de aluminiu.
Variantele „Mondial Edition” sau „Luminary S” combină mai multe pachete de echipare pentru a crea un avantaj atractiv în ceea ce privește prețul total.

Prețul de bază pentru ambele modele este de 90.500 de euro.

Foto: Eura Mobil

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Pregatirea autorulotei/rulotei pentru parcarea de iarnă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857