22.07.2024

Panama 12: variabilitate maximă cu dimensiuni ultra-compacte

● 7 locuri, cu o lungime exterioară de doar 4,97 m ● banchetă detașabilă și/sau scaune individuale ● spațiu de depozitare mare, continuu, cu un volum de până la 1800 litri ● doar 2,08 m lățime și 2,08 m înălțime ● acoperiș pop-up ușor de manevrat ● două variante de echipare ●

Noul model Panama 12 extinde considerabil posibilitățile de utilizare variabilă ale modelului P 10 prezentat anul trecut. Două scaune individuale care pot fi inserate modular în sistemul de profilare a podelei transformă Panama 12, care are o lungime de numai 4,97 m, în 7 locuri, dacă este necesar.

Tânăra marcă a perfecționat astfel calitățile de zi cu zi pentru toți cei care călătoresc adesea cu o familie numeroasă sau cu prietenii. Camperul compact își dovedește versatilitatea și în alte domenii: bancheta glisantă cu 3 locuri, masa cu cârlig și interiorul auto cu caracteristici de siguranță, confort și conectivitate potrivite fac din Panama un adevărat performer în viața de zi cu zi.

Acoperișul telescopic, care se deschide și se închide ușor cu ajutorul amortizoarelor cu gaz sub presiune, se deschide în față. Cortul de pe acoperiș poate fi deschis cu fermoar pentru a oferi o distracție completă în aer liber pe locul de parcare. Suprafața de dormit de 194×120 cm, susținută de arcuri, este atât relaxantă, cât și aerisită.

Echiparea este, de asemenea, impresionantă: parbrizul încălzit, senzorii de lumină și de ploaie, precum și sistemul audio DAB compatibil Apple Car Play și Android Auto, cu Bluetooth/USB și ecran de 8 inchi, fac din călătoriile de zi cu zi o plăcere.

Dimensiunile compacte ale modelului Panama, combinate cu motorul său de până la 170 CP, îl fac ușor de manevrat și dinamic în traficul urban și interurban. Spațiul de depozitare pe toată lungimea, care poate fi extins până la 1.800 de litri, dacă este necesar (cu scaunul scos), face din P12+ o adevărată furgonetă. Caracteristicile distincte de zi cu zi subliniază caracterul multifuncțional al Panama, fără a neglija echipamentul de camping, care este, de asemenea, proiectat profesional: cu un aragaz, chiuvetă, frigider și dulapuri de depozitare, la bord se află un echipament de agrement complet.

P12 este disponibil în versiunea „+” și în versiunea „S”.
Prețurile pornesc de la 59.200 de euro pentru P12+ și 62.840 de euro pentru P12 S, cu un stil dinamic, care include, printre altele, jante de aluminiu de 17 inch, scaune din piele Eco, transmisie automată și motor de 170 CP.

Foto: Panama

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

1 Mai cu autorulota la Vulcanii noroioși

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857