16.04.2024

Un trendsetter compact: Challenger Sport Edition

Challenger își continuă ofensiva pe segmentul de piață al autorulotelor compacte în sezonul 2023 cu două modele semi-integrate înguste și două furgonete în ediția specială Sport.

Singurele vehicule semi-integrate de 2,10 m lățime, de culoare gri complet mat, de pe Ford Transit, atrag imediat atenția prin designul lor dinamic. Dimensiunile compacte ale lungimii de 5,99 m pentru S 194 și 6,59 m pentru S 217 Sport Edition corespund, de asemenea, aspirațiilor sportive. Designul exterior izbitor, cu dungi decorative negre, jante din aluminiu negru, precum și geamuri, clapete de serviciu și portiere contrastante de culoare neagră, este accentuat și mai mult de dotările ediției: motorul de 170 CP, transmisia automată, tapițeria specială și elementele decorative cu logo-ul „S” Edition fac trimitere la noile modele speciale atât în ceea ce privește caracteristicile dinamice de conducere, cât și din punct de vedere vizual.

Modelul ultracompact S 194 are, de asemenea, o caracteristică specială în partea din spate. Patul este conceput ca un „pat fluture”, care poate fi pliat spre centru. Avantajul acestei constelații este extinderea variabilă a spațiului de stocare în timpul călătoriei. De exemplu, bicicletele pot fi transportate în spațiul de depozitare din spate sau accesul la spațiul de depozitare poate fi obținut direct din interior.

Bucătăria cu plită cu două focuri și o baie cu chiuvetă pivotantă sunt grupate în jurul pasajului spre pat. Grupa de scaune este compusă dintr-o semidinetă cu masă extensibilă și scaune pivotante pentru cabină. Pe partea pasagerului, garderoba completează acest semicerc compact. Modelul S 217 adoptă configurația zonei de living, dar oferă două paturi de o persoană în spate, cu un garaj sub el.

Decorul exterior izbitor al Vanys construite pe Fiat Ducato este cea mai izbitoare referință la modelele speciale V114, V 114 Max și V 210. La interior, Vans Sport Edition oferă, pe lângă cunoscuta Road Edition, transmisie automată și jaluzele Remis. Vanys este disponibil opțional cu un acoperiș telescopic.

Prețurile pentru ediția Sport Edition încep de la 62.690 de euro pentru versiunea semi-integrată (S194), iar pentru Vany de la 54.390 de euro (Vany 114S).

Foto: Challenger

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cât costă vacanțele în campingurile din Europa? Costuri adiacente

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857