03.02.2023

Roller Team Livingstone K2: un campervan versatil

Firma italiană Roller Team ne surprinde în acest sezon cu un nou model de camper van, compact, cu acoperiș panoramic și amenajari interioare foarte funcționale, conceput pentru cuplurile de tineri, dornici de aventură.

Roller Team Livingstone K2 are 5,41 metri lungime și 2,05 lățime, cu motor Fiat 2.3 Euro 6d, cu 120 CP și fac din acest model un vehicul foarte ușor de gestionat, discret și versatil pentru a se deplasa oriunde, mai ales în orașele aglomerate. Este omologat pentru 4 locuri de călătorit și 2 (+1) locuri de dormit.

Livingstone K2 are o estetică modernă și o aerodinamică bună, amenajarea interioară include o toaletă spațioasă, bucătărie cu frigider de 85 l (sub care se află dulapul), livingul destul de mare, patul dublu de 1,90 x 1,33 m, diverse sertarele mari (pe lângă detalii, cum ar fi un suport pentru încălțăminte și spații pentru a transporta obiecte mici), vă permit să vă bucurați de orice escapadă sau de vacanță fără să vă lipsească nimic. Camper vanul este dotat cu un rezervor pentru apă curată de 90 l.

Acest model include, ca standard, aer condiționat, cruise control, oglinzi reglabile electrice, airbag-uri la scaunul șoferului și scaunul pasagerului din față, jaluzele rabatabile în cabină, plasă de țânțari pe ușa de intrare și treaptă electrică pentru accesul în cabină, printre altele. foto: Roller Team

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin:

https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ghidul de camping din Bulgaria 2020 – 7 rute de călătorit cu camperul

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857