12.06.2024

Ghidul de camping din Bulgaria 2020 – 7 rute de călătorit cu camperul

După ce va trece perioada de caratină vom putea pleca iar cu camperele prin lume. Cei de la Camping.bg ne prezintă 7 rute în țara vecină, unde putem călători cu camperul, unde putem vizita obiective turistice și unde putem poposi în campinguri.

„Ghidul de camping din Bulgaria parcurge 7 trasee din țară, care dezvăluie diversitatea naturii bulgare, a campingurilor și a obiectivelor turistice. Acestea sunt prezentate in 32 de pagini, concentrându-se pe informații de bază despre fiecare rută, lungimea acesteia, campingurile pe care le oferă, serviciile, facilitățile și prețurile acestora și nu în ultimul rând – recomandări privind activitățile suplimentare din zonă. Ghidul este asistentul tău de neînlocuit atunci când călătorești pe roți în Bulgaria.”

Acum aveți descrierea și în limba română, așa că în momentul în care vom putea călători din nou, vom avea informații utile!

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Puteți vedea descrierea celor 7 rute aici: https://camping.bg/ro/camping-guide-of-bulgaria-2020-static4.html?setLang=ro

S-au îndrăgostit de Bulgaria și au deschis un camping

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857