22.09.2023

Cu rulota-n carantină

Kill Mona!

Soarele strălucește deasupra desertului. Pe pragul rulotei, baciul samurai își ascute flinta, că nu mai avea săbii în depozit. Vântul aduce aproape niste ghemotoace sferice, de apar prin toate filmele cu cowboy. Atunci a venit femeia Zorro, să-l omoare.

– Lua-ți-aș masca, a spus el și a apucat pistolul aproape ascuțit.

– Bill, ești un porc, știu că te freci cu Mona! Femeia Zorro ridică sania de samurai, v-am spus că nu mai erau săbii. Începu lupta. Ieșeau scântei. Bill intră în rulotă. Femeia Zorro dădu să intre, dar el o opri.

– Dă-te cu dezinfectant! Așa, păi stau, pune botoșeii de plastic, de unică folosință, cum intri așa?! Femeia Zorro se încruntă, văzând patul lui din rulotă, cu noptiera pe care, sfidătoare și bicisnică, trona Mona. Sania de samurai începu să se agite, baciul Bill blocând cu lama ascuțită a pistolului. Ea încercă să îi străpungă caroseria rulotei cu sabia, dar nu reuși.

– E nemțească, spuse el.

– Of, și ăștia de la recuzita mi-au dat o sanie chinezească. De Wuhan, spuse, cu o sclipire sadică în ochi.

-Nu-i bai, zise baciul, numai ce am primit rulotă asta din Italia. Aruncă spre ea șarpele de plastic, s-o sperie și reuși. Femeia Zorro scoase urlet de luptă.

– Ssst, facu Bill, dorm copiii.

Ea urlă pe șoptite… – Câți ai?

– 7.

Și așa au constatat că nu se puteau lupta, fiind într-un grup mai mare de 8, în spațiu închis.

Director: Quentin Carantino

Text: Răzvan Drăgoi

Autorulota și extratereștrii

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857