Sealander la Caravaning Brno 2015

La Caravaning Brno 2015, a fost prezentata această rulotă-barcă a producatorului german Sealander.

Dilema barcă sau camper s-a rezolvat!

Dacă cea mai grea decizie pe care o aveți este să cumpărați o rulotă sau să cumpărați o barcă, aveți noroc: caravana Sealander vă o soluție pentru toți iubitorii de ieșiri în aer liber. O companie germană a creat această rulotă amfibie, care este suficient de ușoară pentru a fi remorcată de majoritatea vehiculelor, dar poate și să călătorească în largul mării calme.

Corpul lui Sealander este o cochilie monococă din fibră de sticlă și, în total, cântărește aproximativ 500 kg. Asta înseamnă că un vehicul de dimensiuni medii poate trage Sealander-ul în locul tău de camping preferat. În interior, sunt prevăzute scaune pentru șase persoane, care, dacă este necesar, se transformă într-un pat pentru odihnă. Există un spațiu rezervat pentru frigider, cuptor sau chiar WC. Dar datorită spațiului limitat, există o alegere mai bună pentru cupluri decât pentru familiile cu copii.

Când sunteți gata să transformați camperul într-o barcă, este simplu: asigurați motorul  și lansați remorca în apă. Atunci când este folosit ca barcă, viteza maximă a lui Sealander este de aproximativ 9 km pe oră, deci este destinată apei calme. Dar o scara de inot din otel inoxidabil si o multime de ferestre fac din aceasta o baza excelenta pentru expeditiile de inot.

Modelul de baza 2017 costă 15.789,92 € dar prețul poate crește în funcție de dotările dorite. Opțiunile includ iluminarea cu LED-uri, încălzire la bord, duș, chiuvetă, toaletă și chiar un sistem de sunet.

Mai multe informații în clipul oficial.

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)