12.06.2024

Sealander la Caravaning Brno 2015

La Caravaning Brno 2015, a fost prezentata această rulotă-barcă a producatorului german Sealander.

Dilema barcă sau camper s-a rezolvat!

Dacă cea mai grea decizie pe care o aveți este să cumpărați o rulotă sau să cumpărați o barcă, aveți noroc: caravana Sealander vă o soluție pentru toți iubitorii de ieșiri în aer liber. O companie germană a creat această rulotă amfibie, care este suficient de ușoară pentru a fi remorcată de majoritatea vehiculelor, dar poate și să călătorească în largul mării calme.

Corpul lui Sealander este o cochilie monococă din fibră de sticlă și, în total, cântărește aproximativ 500 kg. Asta înseamnă că un vehicul de dimensiuni medii poate trage Sealander-ul în locul tău de camping preferat. În interior, sunt prevăzute scaune pentru șase persoane, care, dacă este necesar, se transformă într-un pat pentru odihnă. Există un spațiu rezervat pentru frigider, cuptor sau chiar WC. Dar datorită spațiului limitat, există o alegere mai bună pentru cupluri decât pentru familiile cu copii.

Când sunteți gata să transformați camperul într-o barcă, este simplu: asigurați motorul  și lansați remorca în apă. Atunci când este folosit ca barcă, viteza maximă a lui Sealander este de aproximativ 9 km pe oră, deci este destinată apei calme. Dar o scara de inot din otel inoxidabil si o multime de ferestre fac din aceasta o baza excelenta pentru expeditiile de inot.

Modelul de baza 2017 costă 15.789,92 € dar prețul poate crește în funcție de dotările dorite. Opțiunile includ iluminarea cu LED-uri, încălzire la bord, duș, chiuvetă, toaletă și chiar un sistem de sunet.

Mai multe informații în clipul oficial.

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857
Articolul precedent
Articolul următor