19.05.2024

Spiritul aventurii, tracțiunea integrală și mai multă independență ca standard la modelele ediției „CrossOver”

De mulți ani, Hymer s-a bazat pe un sistem opțional de tracțiune integrală pentru a face din conducerea off-road o experiență plină de emoție. Constructorul german oferă acum două dintre vehiculele sale populare de agrement sub formă de modele ediție „CrossOver” pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare din partea clienților. Drept urmare, Hymer ML-T 570 semi-integrat și camper vanul Hymer Grand Canyon S pe un șasiu Mercedes-Benz primesc un upgrade off-road cu un sistem „high-traction four-wheel drive system” ca standard. Un pachet de echipamente standard extrem de cuprinzător, care include o instalație solară, ajută la creșterea independenței energetice până la 10 zile. Mai multe elemente vizuale, cum ar fi anvelopele all-terrain, subliniază în continuare aspectul aparte al vehiculului. Combinate cu nivelul obișnuit de confort Hymer, edițiile „CrossOver” ale Hymer ML-T 570 și Grand Canyon S asigură o experiență de călătorie cu adevărat magică – chiar și atunci când este off-road și departe de campingurile luxoase.Designul exterior al modelelor de ediție pe șasiul Mercedes-Benz Sprinter se caracterizează printr-un aspect extraordinar de off-road cu grafică de design „CrossOver”. Acest aspect este îmbunătățit de tracțiunea integrală, precum și de anvelopele all-terrain de 16 inci și de bara luminoasă cu LED de deasupra cabinei. Un punct culminant unic pe exteriorul ML-T este roata de rezervă de pe peretele exterior din spate, precum și roof rack-ul cu scara din spate. Pe lângă designul lor izbitor, modelele CrossOver se laudă și cu un număr mare de tehnice sofisticate. Ridicarea suspensiei cu nouă centimetri asigură o distanță mai bună atunci când rulează în off-road și reduce riscul de împotmolire a camper vanului. Reducerea treptelor de viteză la Mercedes-Benz Sprinter garantează, de asemenea, o tracțiune excelentă, chiar și în rampe sau pante – ajutată de sistemul inteligent de tracțiune 4ETS, care utilizează blocaje electronice, mai degrabă decât diferențiale mecanice.

Designul interior este continuat la interior cu noile nuanțe de antracit. Buzunarele din plasă de sub dulapuri asigură că totul poate fi depozitat la îndemână și în siguranță, chiar și atunci când călătorești în off-road. Detalii inteligente, cum ar fi setul de instrumente, inclusiv o lopățică pliabilă și toporul, adaugă ultimele nuanțe modelelor ediției. Hymer urmărește, de asemenea, conceptul de off-road în ceea ce privește autoindependența energetică – datorită tuturor echipamentelor, ambele vehicule pot rămâne independente energetic timp de până la 10 zile pe tot parcursul anului atunci când transportă o sarcină tipică în condiții normale. Un seif opțional original Hymer garantează o securitate suplimentară chiar și departe de drumurile aglomerate. Poate fi integrat în consola scaunului pasagerului Grand Canyon S și ML-T 570 și protejează obiectele de valoare personale cu o carcasă din oțel și o încuietoare de securitate cu 3 șuruburi.

Pentru aventuri off-road interminabile: ML-T 570 „CrossOver”

În ciuda capacităților sale off-road, nu există compromisuri la modelul ediției semi-integrate în ceea ce privește confortul interior. Cele două paturi twin din spate, cu arcuri cu discuri, pot fi transformate într-un pat mare de dormit prin plasarea unei perne suplimentare între paturi. Baia și bucătăria sunt alăturate zonei de dormit. Având un frigider de 152 litri, bucătăria are mult spațiu pentru toate consumabilele. Zona generoasă de relaxare în formă de L și scaunele confort originale Mercedes-Benz, cu aspect integral, sunt situate în partea din față a vehiculului. Scaunul șoferului poate fi transformat într-un pat suplimentar în partea din față a vehiculului cu ajutorul unei perne suplimentare. Pentru ca ML-T 570 „CrossOver” să fie și mai independent, autorulota semi-integrată este dotată standard cu un pachet de autonomie. Acesta include un încălzitor diesel de șase kilowați cu un încălzitor electric cu bare, precum și un set de altitudine care permite ca încălzirea să fie utilizată în continuare în campările situate la o altitudine de peste 1.500 de metri. Este inclus și un pachet de baterii, care constă din sistemul inteligent de baterii HYMER cu două baterii litiu și un invertor. Pentru furnizarea de energie independentă, ML-T 570 „CrossOver” are o instalație solară cu o capacitate de două ori de 90 de wați pe acoperiș.

Independență și mai mare pe drum cu Grand Canyon S „CrossOver”

Zona de dormit cu rame de pat premium cu arcuri și saltele cu spumă rece, este situată în partea din spate a Hymer Grand Canyon S „CrossOver”. Pentru paturi suplimentare, producătorul din Swabia Superioară oferă ca opțiune un acoperiș pop-top. Pregătirea meselor proaspete este ușoară datorită chicinetei practice și a frigiderului de 90 de litri cu compartiment congelator, precum și a blatului extensibil de bucătărie. Scaunele confort originale Mercedes-Benz, cu aspect integral, sunt disponibile și cu finisaj din piele ca opțiune. La fel ca ML-T 570 „CrossOver”, Grand Canyon S oferă și un pachet de autonomie ca standard. În plus față de încălzitorul diesel de șase kilowați cu încălzitor electric cu bare și setul de altitudine, acest model are și o instalație solară cu o capacitate de 90 de wați pe acoperiș. Sistemul inteligent de baterii HYMER, care combină performanța superbă a bateriilor cu litiu cu costurile reduse ale bateriilor convenționale cu plumb, asigură cea mai bună alimentare cu energie. Lada frigodifică Mobicool este disponibilă ca opțiune. Acesta este adăpostită în spațiul de depozitare extensibil de sub patul din spate și poate fi scos ori de câte ori este nevoie. Modelele ediției „CrossOver” sunt disponibile la comandă.

Foto: ©Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – membru fondator Asociația Română de Caravaning

35 de ani de la Multivan T3 – a fost primul autovehicul all-in-one, monovolum și camper

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857