23.06.2024

Tesla cybertruck – poate reprezenta camperul viitorului? No Advertising

Tesla Cybertruck este un nou vehicul comercial ușor electric cu baterii, în curs de dezvoltare de Tesla Inc. Au fost anunțate trei modele, cu o estimare a distanței de 250–500 mile (400–800 km) și o durată estimată de 0–60 km / h. 2.9–6.5 secunde, în funcție de model.

Elon Musk, CEO al SpaceX, a șocat lumea cu noul Tesla Cybertruck. Designul său futurist a împărțit reacțiile oamenilor din întreaga lume. Cu toate acestea, este curios dacă Tesla se implică să producă și o versiune de camping a lui Cybertruck

Antreprenorul și vizionarul excentric Elon Musk a reușit din nou să șocheze lumea, de această dată cu o camionetă Tesla Cybertruck. Designul său futurist, ascuțit, a lumea în doi poli – admirație și dezaprobare.

Primul pick-up Tesla nu schimbă marca și va fi disponibilă în trei versiuni – de la 400 km la 800 km cu o singură încărcare, cu capacitate de încărcare de la 3.400 kg la 6.300 kg și, respectiv, prețuri de la 39 900 la 69.900 USD.

Pe unul din modele Cybertruck, a fost introdus și ca vehicul de sărbătoare. Și în timp ce publicul s-a întrebat dacă aceasta este o versiune specială a camionetei, răspunsul a venit personal de la Elon Musk pe Twitter. Întrebat de către utilizator dacă versiunea de camping este un accesoriu opțional care va fi disponibil cu Cybertruck standard, omul de afaceri răspunde scurt cu Da.

Întrucât încă nu există informații oficiale cu privire la echipamentul de camping, vom încerca să aruncăm o privire mai atentă la fotografii și să încercăm ne dăm seama.

Zona peste noapte nu este clar o structură rigidă, ci mai degrabă un cort. Așa cum era de așteptat, forma sa se potrivește perfect cu designul lui Cybertruck. Poate fi, de asemenea, disponibil un pat gonflabil sau o saltea cu dimensiunile compartimentului de încărcare.

Acesta nu va fi primul pick-up cu un astfel de sistem. Pe piață sunt oferite diverse variante și sunt realizate în prezent pentru a transforma rapid și economic zona de marfă într-un pat.

Echipamentele de camping din Cybertruck par să includă o bucătărie în aer liber și un blat. Se pare că acestea vor fi scoase din spațiul de sub pat. Ceea ce la rândul său înseamnă că patul în sine nu va sta direct pe fundul compartimentului de încărcare, ci va fi pe un anumit suport, lăsând loc depozitării și transportului bagajelor și echipamentelor dedesubt.

Încă nu aflăm cum și unde va fi accesul la pat – cu o scară în spate sau altfel. Și cum să rezolvi problema accesului la bagaje exterioare sub pat. Nu este clar din această singură previzualizare de până acum.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sursa: https://camping.bg

Foto: Tesla

Pirații de autostradă din Spania – cum să evitați furtul din autorulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857