21.09.2023

Un nou aspect, noi standarde la autorulota semi-integrată Hymer T-Class S 585

Cu modelul T-Class S semi-integrat, Hymer GmbH & Co. KG a redefinit standardele pentru cei care încep să se lanseze în lumea autorulotei pe un șasiu Mercedes-Benz Sprinter.

– Clasa T semi-integrată S 585 stabilește noi standarde în ceea ce privește confortul și dotările.
– Economie de spațiu, dar și confort: baie rotativă vario complet reînnoită, care a fost îmbunătățită pentru amenajare.
– Gama obișnuită și cuprinzătoare de echipamente standard ale Clasei T și o senzație de spațiu extrem de generos.

Clasa T S 585 este cea mai recentă configurație adăugată la gama de modele. Măsurând 7,09 metri lungime, se mândrește cu un interior spațios, cu o canapea laterală foarte largă, două paturi duble confortabile, un dulap din podea până în tavan și o baie vario spațioasă cu o soluție inteligentă de rotire. Numeroasele sisteme multimedia și de asistență pentru șofer vă asigură călătorii sigure și confortabile. Garajul mare și luminat din spate oferă o mulțime de spațiu de depozitare pentru echipamentul de camping, biciclete și așa mai departe – există, de asemenea, șine de ancorare pentru fixarea bagajelor mai mari, cum ar fi echipamentul sportiv, în funcție de necesități.

Un punct de atracție deosebit al Clasei T S 585 este baia rotativă vario complet reînnoită, care a fost îmbunătățită pentru amenajare. Datorită peretelui pivotant, aceasta poate fi transformată cu ușurință într-o baie ergonomică – utilizând perfect spațiul compact. Pe lângă scaunele reglabile Mercedes-Benz comfort, canapeaua laterală cu o lățime de o jumătate de metru asigură confortul zonei de living. De asemenea, aceasta poate fi extinsă opțional pentru a oferi cinci locuri. Mai mult, o zonă de scaune confort în formă de L cu tapițerie de salon poate fi selectată, de asemenea, ca dotare opțională. Echiparea standard cuprinzătoare a Clasei T S 585 include și garderoba din podea până în tavan. Spațiu de depozitare suplimentar poate fi găsit sub cele două paturi duble cu o lungime standard de 1,93 și 1,87 metri. Grafica de design Tenorite, disponibilă ca dotare opțională, adaugă o notă sportivă exteriorului.

Caracteristicile Tried-and-tested T-Class S sunt standard

Cea mai recentă configurație se mândrește, de asemenea, cu avantajele binecunoscute ale gamei Clasa T S: interiorul autovehiculului se caracterizează prin designul său modern și luminos și prin senzația de spațiu extrem de generos. Acest lucru este pus în valoare de un concept de iluminare inteligent, cu mai multe niveluri de lumină. Datorită cadrului șasiului coborât, podeaua superioară este la același nivel în tot vehiculul, ceea ce duce la un spațiu interior total generos de 2,04 metri. Opțional, vehiculul poate fi completat cu un pat rabatabil cu acționare electrică și reglabil. Clasa T S 585 se mândrește chiar și cu un spațiu de 1,88 metri sub patul rabatabil. Încălzitorul diesel cu aer cald standard cu boiler, combinat cu frigiderul cu compresor de 152 de litri din podea până în tavan și cu sistemul inteligent de baterii Hymer, asigură o autosuficiență și mai mare în timpul călătoriilor dumneavoastră. În plus, lipsa buteliilor de gaz economisește greutate și eliberează spațiu de depozitare. La cerere, este disponibil și un sistem de încălzire pe gaz, cu aer cald, combinat cu un frigider cu absorbție. Cele două butelii de gaz compacte de 2,75 kilograme sunt încă prezente pentru plita de gătit și pentru gătit. Pentru prima dată, există, de asemenea, o opțiune de înlocuire a arcului cu lamă dublă din oțel de pe puntea din spate a vehiculului cu un arc cu lamă din GRP, economisind încă 16 kilograme în greutate. Trapa mare de aerisire panoramică la acoperiș din zona de living lasă să pătrundă multă lumină naturală pentru a crea o ambianță plăcută și naturală în interiorul vehiculului.

Foto: Hymer

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Călătoria cu autorulota pe timp de iarnă – partea 2 – despre sisteme alternative de încălzire

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857