24.07.2024

VisionVentura – camper vanul viitorului la CMT2020

La CMT 2020, Hymer a prezentat modelul VisionVenture, un campervan cu un desing futurist

Pe un şasiu al ultimului model Mercedes-Benz Sprinter, VisionVenture oferă locuri de dormit pentru două persoane şi un design futurist. Parteneriatul cu cei de la BASF va face posibilă folosirea a peste 20 de materiale inovatoare în industria vehiculelor recreaţionale. Unele dintre aceste materiale ajută la reducerea temperaturii exterioare a vehiculului cu 20 de grade C și a interiorului cu până la 4 de grade C.

Pe acoperiș se află un cort gonflabil, cu pereții exteriori tip fagure de aproximativ șapte centimetri grosime, având valori de izolare foarte bune. Acesta poate fi încălzit sau răcit în doar un minut.  Baia este extrem de modulară și compactă: peretele lateral se pliază, permițând glisarea chiuvetei în lateral pentru a dezvălui un spaţiu pentru o cabină de duș cu dimensiuni generoase. Baia are un aspect luxos datorită folosirii pietrei naturale. Acest lucru este posibil graţie materialului BASF Veneo Slate®. Acesta combină un strat subțire de piatră cu plastic și este ușor și îndoit datorită înălțimii de doar un milimetru.

Prezentarea modelului VisionVenture în video:

Vă așteptăm să vă spuneți părerea despre acest model pe canalul de YouTube!

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat în realizarea acestui material.

Text, video & montaj: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

“Paştele cailor” sau “Tudorița”, tradiție bulgărească la Târgoviște

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857