12.06.2024

Volkswagen lansează în 2019 Grand California – ultimul camper de aventură

Pasionații de călătoriile cu camperul, dacă mai sunt și fani ai mărcii germane Volkswagen, au acum motive de bucurie. Compania germană Volkswagen anunță lansarea unui nou camper Grand California, pe baza modelului Crafter, un camper de 6 metri lungime, ideal pentru vizitat și campat în orașele mari. Lansarea va fi la începutul lui 2019.

Grand California are toate facilitațile pe care le găsim în orice autorulotă, utilități necesare atunci când vrei să călătorești mult. Chiar dacă acest vehicul pare mic în comparație cu autorulotele clasice, în interior spațiul este configurat foarte bine. Combinația de culori realizată de VW, oferă o atmosfera prietenoasă și luminoasă, asta și datorită ferestrelor cu deschidere automată și a trapelor din tavan ce lasă lumina să inunde livingul. Evident, toate ferestrele și trapele sunt dotate cu plasă anti țânțari.

Difuzoarele din zona de living pot fi controlate prin Bluetooth, chiar și atunci când restul mașinii este oprit. Scaunele din față se rotesc înapoi, în timp ce ocupanții din spate pot folosi banchetă. Blatul mesei este suficient de mare pentru ca patru persoane să poată servi masa. Zona de bucătărie are un aragaz cu două arzătoare cu gaz, o chiuvetă, un frigider cu congelator și multe spații pentru depozitare.

Grand California are o toaletă, un duș, o chiuvetă pliabilă, rafturi pentru articole de toaletă, suport de prosop, un luminator pentru ventilație pop-up. Nu există întrerupătoare de lumină în baie, iluminarea se activează prin de detectoarele de mișcare.

Campervan Grand California este dotat cu un rezervor de apă de 110 litri, ceea ce îi oferă o autonomie mai mare față de alte campervan-uri.

Prețul nu a fost încă dezvăluit încă dar așteptam cu interes lansarea la începutul anului 2019.

Sursa foto: Autoblog.com

Câteva motive pentru care este nevoie de depozitare și protecție RV

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857