24.07.2024

Weekend în natură, aproape de București

Weekend în natură, unde ieșim aproape de București cu autorulota?

Fiindcă îmi doream să ascut liniștea, păsările, greierii, natura molcomă de toamnă și cum nu aveam „booking-ul” la mine, am decis să ne urcăm în camper și să pornim la drum fără direcție, unde vedem cu ochii. Acesta este unul din marele avantaj al unui motorhome, îți trebuie doar voința de a ieși în natură, nu ai nevoie de rezervări.

Așadar am pus trotineta E-twow, abia achiziționată de la standul E-twow din cadrul Salonului Auto Bucuresti și am plecat la drum.

Vineri seara am ajuns în Fierbinți-Târg, am campat chiar în fața celebrului bar a lui Bobiță din serialul Las Fierbinți.

Barul lui Bobiță a devenit punct de pelerinaj datorită serialului de la ProTV. S-au perindat până pe la 1 noaptea mașini venite din toate colțurile tării. Am văzut mașini cu numere de Galați, Bacău, Botoșani, Constanța, Craiova, Teleorman etc oprind pentru o poză cu barul sau a doua zi la o bere.

După cafeaua de dimineață am luat trotineta electrică și am mers pâna la Mănăstirea Dridu, la 9 km distanță pentru a căuta un loc de campare. Așa am descoperit o poiană liniștită în pădurea Morăreanca, loc în care ne-am petrecut restul weekend-ului în liniște, ascultând doar vietățile naturii și foșnetul discret al frunzelor îngalbenite.

Filmele cu Louis de Funes și un cabernet sauvignon de Budureasca ne-au făcut șederea minunată în mijlocul naturii. Am mai și lucrat, că doar avem birou mobil 🙂

Baterii încarcate full după această ieșire!

La final nu am putut să nu curățam zona de resturile „civilizatiei”, am stâns peturi, pahare de cafea, sticle și doze de bere – aproape un sac de deșeuri.

Trebuie să respectăm natura și să trăim în armonie cu ea!

Text, foto, video: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Solar grill, o soluție alternativă pentru gătit în camping

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857