21.09.2023

Ce putem vedea dacă mergem cu rulota în Camping Transilvania din Dej

O scurtă prezentare a Campingului Transilvania din Dej și a locurilor care pot fi vizitate dacă călătorim cu rulota.

Dacă ajungeți cu rulota mai sus de Cluj-Napoca, veți găsi o oază de liniște în Camping Transilvania din Dej, unde puteți campa și beneficia de toate facilitățile unui camping, de la piscină exterioară, locuri de joacă pentru copii, pescarii pot merge pe marginea Someșului la un pescuit sau cei care iubesc să meargă pe potecile din pădure trebuie doar să iasă în spatele campingului.

foto©MarianMocanu.ro

Peter Luidort, proprietarul campingului este totodată dealer de rulote Weinsberg și puteți afle multe informații despre rulotism, fiind unul din cei mai vechi rulotiști din România.

foto©MarianMocanu.ro

În parcul SPA Toroc puteți petrece clipe minunate la plajă sau în bazinele modernizate.

Iubitorii de istorie cu siguranță au ce vedea: de la bisericile vechi de diferite culte din Dej, Biserica Adormirii Maicii Domnului din Vad (construită în secolul al XV-lea), Biserica din lemn din Fodora (ridicată în 1817) până la Memorialul Gherla, ruinele Castelului Haller sau a Castelului Kornis.

foto©MarianMocanu.ro
foto©MarianMocanu.ro
foto©MarianMocanu.ro
foto©MarianMocanu.ro

În localitatea Sic se pot vizita: Muzeul Dansului – făcut de un olandez, stufărișurile de la Sic sau lacul sărat de la marginea satului. Muzeul locomotivelor din Dej este impresionant și trebuie neaparat vizitat.

Mănăstirea Nicula este un important centru de pelerinaj din Ardealul de Nord și se află la doar 24 de km de Camping Transilvania. Vechi loc de pelerinaj greco-catolic, biserica mănăstirii a adăpostit de-a lungul timpului renumita icoană pictată în anul 1681 de meșterul Luca din Iclod.

foto©MarianMocanu.ro

Atât copii cât și părinții își pot arăta îndemânarea la condus pe cea mai noua pistă de karting din Transilvania, în lungime de 800 de metri.

Așa că dacă alegeți să petreceți o vacanță cu rulota la Camping Transilvania din Dej, aveți cu ce să umpleți timpul petrecut cu familia!

Întregul video cu ce puteți vedea este pe canalul de YouTube!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bulgaria – au fost publicate regulile de amplasare a corturilor, rulotelor sau autorulotelor în afara campingurilor

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857