22.06.2024

Rulota FIM Migrator Utility va fi prezentată la Caravan, Motorhome & Adventure 2023

Caravana FIM Migrator Utility este perfectă pentru toți cei cărora le place o unitate compactă pentru a-și organiza uneltele, pentru a transporta biciclete sau motociclete, sau chiar unelte de pescuit sau de vânătoare pentru o călătorie de neuitat.

Bucurați-vă de caracteristicile tradiționale ale designului clasic al mini-caravanei FIM, cum ar fi dimensiunea compactă și caracteristicile practice, în timp ce călătoriți confortabil cu tot echipamentul dumneavoastră. Pentru cei care apreciază flexibilitatea și confortul în timpul călătoriei, puteți acum să vă organizați și să vă transportați cu ușurință uneltele, bicicletele sau motocicletele, sau chiar echipamentul de pescuit sau de vânătoare.

Mini-rulota Utility oferă un spațiu de depozitare de 117 x 250 x 130 cm și poate transporta până la 250 kg. Nu contează în ce perioadă a anului intenționați să plecați; puteți alege o rulotă FIM care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Migrator Utility va fi prezentată oficial în cadrul evenimentului Caravan, Motorhome & Adventure 2023 care va avea loc în perioada 30 martie – 2 aprilie la Hala Laminor din sector 3, București.

#fim #caravan #rulota

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

RVTravel.eu trips – Dobrogea, România – Jurilovca și Gura Portiței

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857