24.07.2024

AUTO CAMPING CARAVAN se își deschide porțile la Berlin

În perioada 13-15 martie 2020, la Berlin se deschide târgul Auto Camping Caravan, unde vor fi prezenți mărci consacrate dar și producători care sunt la început de drum în industria caravaningului

La Auto Camping Caravan, târg care are loc în perioada 13-15 martie 2020, vizitatorii pot vedea tendințele actuale și varietatea mare de vehicule recreaționale expuse. Cunoscuți producători și dealeri de rulote și autorulote își prezintă gama de produse. La Auto Camping Caravan vizitatorul va găsi tot ceea ce își dorește și poate afla informații atât despre campere cât și serviciile complete din industria de caravaning. Pe lângă reprezentanții consacrați ai caravaningului, se vor regăsi și mici producători care încearcă să intre în această industrie.

Pe scurt, Auto Camping Caravan oferă o gamă variată de vehicule, echipamente și accesorii, toate despre călătoriile pe roți.

Cel mai mare târg de vânzări din Germania de Est, va avea loc în sălile moderne de expoziții din Aeroportul Berlin ExpoCenter din Schönefeld / Selchow. Acest târg, cu o istorie de 18 ani în spate, a devenit o dată importantă pentru toți iubitorii de camping, trekking și de petrecere a timpului în aer liber.

Programul de vizitare este vineri – duminică: 10:00 – 18 p.m.Mai multe informații găsiți pe site-ul organizatorului https://auto-camping-caravan.de

COMUNICAT DE PRESĂ

Declarație privind coronavirus, 10.03.2020

Luăm foarte în serios evoluțiile din jurul coronavirusului (Covid-19). Securitatea și sănătatea angajaților, partenerilor, clienților și vizitatorilor târgului nostru sunt prioritățile noastre. Datorită situației actuale, am dori să vă informăm că luăm toate măsurile de precauție necesare. Suntem în strânsă legătură cu partenerii și clienții noștri și urmărim ultimele noutăți prin Ministerul Sănătății Federale și Institutul Robert Koch.

Potrivit OMS, Institutul Robert Koch și autoritățile germane, riscul de infecție cu noul patogen din Germania este (încă) clasificat ca fiind moderat.

Cum sunt măsurile de securitate la târg?

La târgul nostru, vom asigura cel mai înalt standard posibil de măsuri de igienă. Contactul strâns dintre toate părțile implicate asigură schimbul de cunoștințe noi și adaptarea măsurilor pentru locațiile evenimentului.

Vom anula târgul?

Deoarece târgul nostru nu este un eveniment major orientat internațional și, prin urmare, nu este comparabil cu târgurile care sunt în prezent amânate sau anulate, nu presupunem în prezent că trebuie să anulăm târgul.

Toate pregătirile pentru evenimente urmează conform planificării. Dacă se schimbă ceva în această evaluare, vom comunica imediat acest lucru.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ghidul autorulotistului începător – câteva informații și sfaturi utile

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857