21.05.2024

Camping & Caravaning Expo 2022 va avea loc în 15-17 aprilie la Sofia, Bulgaria

Cel mai mare și mai important eveniment din sectorul campingului, rulotei și outdoor din acest an din Bulgaria va avea loc pe parcursul a 3 zile la Sofia.

Expoziția de camping și caravaning din Bulgaria, va reuni din nou anul acesta tot ce este nou din domeniul turismului de camping, caravaning și activități în aer liber din țara vecină. Pentru al 4-lea an consecutiv, vizitatorii expoziției vor avea ocazia să vadă noi modele de rulote, autorulote, corturi, echipamente de camping și o serie de alte produse și servicii legate de turism și agrement în natură.

Ediția de primăvară de anul acesta a celui mai mare și important eveniment din sector va dura 3 zile – în perioada 15-17 aprilie 2022 la Sofia, Bulgaria. Se va desfășura din nou pe o suprafață mare – peste 4000 mp. în parcarea hypermarket Metro Sofia 1 de pe Bd. Tsarigradsko Shosse 7-11 km.

„Ne așteptăm la peste 40 de expozanți din Bulgaria și Balcani, precum și zeci de mii de vizitatori. Evenimentul va fi însoțit de un program interesant pentru tineri și bătrâni” spune Veselin Valev de la Camping.bg, organizatorul evenimentului.
Intrarea este gratuită.

Prețul pentru expozanți este între 13 și 22 EUR/mp informează organizatorul.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Evenimentul dedicat rulotelor și autorulotelor în imagini video

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857