20.07.2024

Directorul general Hobby Bernd Löher: început turbulent și potențial imens

În februarie 2020, Bernd Löher a preluat poziția de director general la Hobby, producătorul nord-german de vehicule de agrement. Principalele priorități ale noului CEO, sunt cunoașterea angajaților companiei și înțelegerea brandului Hobby. Pe lângă managementul general al companiei, Bernd Löher se va concentra pe administrarea diviziei comerciale, precum și a producției, dezvoltării și gestionării materialelor. Holger Schulz este responsabil pentru vânzări, post-vânzare și marketing în cadrul companiei.

Noul director general Bernd Löher și-a început „primele 100 de zile” la Hobby în circumstanțe excepționale: „Când m-am alăturat companiei, am fost însoțit de Storm Sabine, iar apoi coronavirusul a oprit totul. Am fost foarte tulburat de această situație. Dar, indiferent de asta, primele câteva săptămâni au fost incredibil de interesante și am avut o primire foarte calduroasă din partea familiei Hobby”, spune Bernd Löher.

Löher este expert în industrie și era deja foarte familiar cu noul său angajator Hobby, ceea ce i-a permis să se adapteze rapid la noul său loc de muncă. Atenția sa strategică este orientată către client și probleme precum managementul produselor și dezvoltarea produselor, care vor fi reorganizate și intensificate. Pe termen lung, Bernd Löher ar dori să consolideze poziția lui Hobby în fruntea pieței europene pentru rulote și să extindă în continuare dezvoltarea diviziei de autorulote.

„Avem grijă de toate domeniile de călătorie „mobilă” cu produsele noastre. Hobby-ul are un grad ridicat de integrare verticală și asta ne face independenți și flexibili în cazul în care condițiile pieței se schimbă. Avem un potențial imens aici în Fockbek și sunt încântat să duc compania la nivelul următor cu o echipă atât de fantastică ”, spune Bernd Löher.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin: https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857