16.04.2024

Hymer și Thor prezintă viziune asupra viitorului

La șapte luni de la achiziția de către Thor Industries, Inc. (NYSE: THO), Bob Martin, CEO Thor Industries și Martin Brandt, CEO Erwin Hymer Group își prezintă viziunea pentru un viitor comun la Salonul Caravanelor din 2019 la Düsseldorf pentru prima dată.

Articol preluat de la Alan Heath – publisher Motorhome Full Time – cu acordul acestuia!

Intreg articolul poate fi citit aici – www.motorhomefulltime.com

Cel mai mare grup de producție din lume pentru vehicule recreaționale (RV) definește trei probleme care îi ghidează orientarea strategică: responsabilitatea socială (care rezultă din poziția sa de lider pe piață), digitalizarea (cea mai importantă tehnologie viitoare) și aspirația de a inspira clienții de pe glob cu produse și servicii inovatoare.

Am fost surprinși de cât de asemănători suntem”, spune Bob Martin, președinte și CEO al Thor Industries, reflectând asupra primelor șapte luni. Martin Brandt, CEO al Erwin Hymer Group (EHG), adaugă: „Ceea ce ne unește este viziunea noastră comună. Vrem să permitem oamenilor din întreaga lume să se bucure de experiențe unice și de mobilitate. Mergeți peste tot. Stați oriunde.”

Cu o cotă de piață de aproximativ 46,4% pe piața de rulote și aproximativ 35,5% pe autorulote din America de Nord (Thor Industries) și 21,5% pentru rulote și 22,5% pentru autorulote în Europa (Erwin Hymer Group), compania este cu siguranță, la nivel mondial, numărul unu – și singurul grup de producție cu un portofoliu de mărci cuprinzător pe ambele părți ale Atlanticului.

Cei doi CEO sunt convinși că această poziție puternică vine, de asemenea, cu o responsabilitate specială – atât pentru industrie, cât și pentru furnizori și angajați. Compania pune un accent deosebit pe asigurarea faptului că economiile de scară furnizează beneficii maxime pentru toți. În ceea ce privește responsabilitatea socială, deciziile corporative viitoare vor fi, de asemenea, mult mai puternic influențate de aspectele de mediu.

Martin Brandt: „Ca industrie, beneficiem de integritatea lumii naturale. Cu toate astea, acesta nu este singurul motiv pentru care trebuie să facem mai mult pentru a proteja natura în viitor. La Caravan Salon din 2019, prezentăm noi abordări de acest fel ca Globevan e.Hybrid de la Dethleffs, primul autovehicul hibrid plug-in pregătit pentru producție, precum și studiul conceptului Vision Venture realizat de brandul nostru principal Hymer. În acest fel, răspundem tendinței care zice că din ce în ce mai mulți clienți care doresc un stil de viață de caravaning sustenabil și durabil și care doresc să se distanțeze de turismul de masă.”

Deși Thor și Grupul Erwin Hymer au valori similare, piețele nord-americane și europene diferă în multe privințe. Se preconizează că un transfer sporit de cunoștințe va crea sinergii – permițând clienților din America de Nord să beneficieze de know-how-ul Erwin Hymer Group în campervanuri și vehicule urbane. Pentru a atinge potențialul tot mai mare de pe această piață, Erwin Hymer Group a lansat brandul CROSSCAMP în aprilie 2019. Dezvoltat în comun cu partenerul Toyota, CROSSCAMP se adresează clienților majoritari din oraș, care caută un vehicul care să fie folosit atât ca autorulotă compactă pentru călătoriile de weekend, cât și multifuncțional, de zi cu zi.

Martin Brandt: „Marketingul social devine un element de bază în dialogul cu clienții noștri. Este deosebit de important pentru noi să ne luăm partenerii de vânzări cu noi și să îi ajutăm să stăpânească revoluția digitală care ne schimbă afacerea cu procese și servicii care creează un plus. valoare.” Mai presus de toate, primele șapte luni le-au oferit ambilor CEO o viziune clară a oportunităților și a potențialului pentru primul jucător cu adevărat global din industria rulotei.

Sursa: http://www.motorhomefulltime.com/news/hymer-and-thor-present-vision-future

Free camping la Playa La Garrofera, Valencia, Spania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857