26.07.2024

Hymer VisionVenture câștigă concursul de design „Best of Best”

Bad Waldsee, Germania, 4 mai 2020 – Hymer GmbH & Co. KG a câștigat primul său premiu la Concursul de Mărci de Automotive, organizat de Consiliul German de Proiectare – și nu orice premiu, ci premiu întâi la categoria „Best of Best”

Conceptul Hymer VisionVenture a impresionat juriul la categoria „Concept” prin designul remarcabil al produsului, acesta fiind deja al doilea premiu pe care l-a câștigat anul acesta în urma premiului European Innovation Award. În ceea ce privește comunicarea și designul mărcii, Concursul de Mărci de Automotive este una dintre cele mai importante competiții din industrie.

Concursul de Mărci de Automotive organizat de Consiliul German de Proiectare este singura competiție internațională de design pentru mărci de automobile și premiază designul de produse din industria auto. Conceptul Hymer VisionVenture a impresionat juriul prin designul său interior și exterior extraordinar și inovator. „În ceea ce privește proiectarea, autosuficiența și construcția ușoară, am rupt teren nou cu vehiculul conceptual și am arătat cum ar putea arăta motorizarea în viitorul apropiat. Primirea premiului Automotive Brand a confirmat încă o dată că avem degetul pus pe pulsul pieții atunci când vine vorba de viziunile noastre ”, spune Christian Bauer, președintele Hymer GmbH & Co. KG.

Conceptul VanLife pentru motorhome-ul viitorului

Printarea 3D, vopsea reflectorizantă în infraroșu, terasă din spate, cu grătar și un acoperiș pneumatic pop-top: dezvoltat în colaborare cu BASF, Hymer a prezentat publicului conceptul VisionVenture pentru prima dată la Caravan Salon 2019. Acesta combină spiritul de pionierat și inovația Hymer cu peste 20 de materiale inovatoare de la BASF, pentru a oferi un răspuns prospectiv la tendințele actuale și viitoare ale industriei. O sursă majoră de inspirație pentru acest proiect a fost comunitatea de camperiști, care a oferit un nou impuls ideilor lor creative și conversiilor.
Designul frontal distinct a creat o nouă categorie de autovehicule, iar vopseaua rezistentă și care reglează temperatura în verde-închis este de asemenea deosebit de atrăgătoare. Împreună cu designerii de la Studio SYN, Hymer a creat un design interior nou. Zona de living generoasa are o fereastră panoramică, hayonul care poate fi transformat într-o terasă și chicineta integrată într-o structură în trepte sunt doar câteva dintre cele mai importante puncte de la „parter”. Pașii duc până la acoperișul VisionVenture, care este locul unde se găsește „dormitorul” și terasa de acoperiș privat.

Despre Consiliul German de Proiectare

Concursul de Mărci de Automotive este susținut de Consiliul German de Proiectare. Înființată la inițiativa Bundestag ca fundație în 1953, sprijină industria în toate problemele, în mod constant, orientată spre generarea unei valori adăugate de brand prin design. Consiliul German Design este unul dintre cei mai importante centre de excelență pentru comunicare și managementul mărcii în domeniul designului. Pe lângă asociațiile și instituțiile comerciale, rețeaua exclusivă de membri ai fundației include, de asemenea, proprietarii și directorii de marcă a numeroase companii de renume.

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin PayPal sau Revolut.  https://paypal.me/RVTravelRomania Revolut: +40 746 840 857

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

VisionVentura – camper vanul viitorului la CMT2020

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857