03.05.2024

S-a lansat aplicația de campare on/off pentru rulote și autorulote

Cu toții căutăm în stânga și în dreapta când vrem să ieșim cu camperul sau rulota și întrebăm pe grupuri sau printre prieteni. Cei de la CicoBella.ro au venit în întâmpinarea rulotiștilor cu o aplicație unde poți găsi locuri de campare atât on camping cât și wild camping, sau off camping cum mai este cunoscut fenomenul înnoptărilor în afara locurilor special amenajate.

CicoBella.ro a lansat platforma CampMap pentru Android, aplicația unde vei găsi locații de campare on/off cu destul de multe locuri pentru campare.

Câteva din puncte forte ale aplicației ne sunt explicate de Sebastien Gui – Proiect Manager la CampMap by CicoBella.

  • Câștigi timp având cele mai importante locații de campare de toate tipurile într-un singur loc: camping, zone naturale off camping, gazde, gazde de transit, parcări, reprezentanțe RV chiar și lacuri pentru pescuit sportive ce permit și camparea în taxa de pescuit
  • Zilnic sunt adăugate locații noii din toată Europa, beneficiind de o baza de date de peste 10 mii de locații
  • Acum ai posibilitatea de a căuta o locație de campare în jurul poziției în care te afli cu ajutorul butonului “around me”
  • Toate locațiile au cele mai importante informații în info box-urile aferente iar pe langă deja cunoscutele module care conțin poze, descriere, contact, locație GPS cu opțiunea de “drive to” prin Google Maps sau Waze, o data cu aplicatia poți găsi și informații ca:
    • programul de funcționare a locației
    • tarife pentru servicii
    • tip drum acces spre locație
    • tip teren de campare
    • numar locuri de campare
    • starea vremii pe urmatoarele 6 zile pentru fiecare locație în parte

În perioada următoare, aplicația va avea disponibilă și funcția de căutare cu filtru, astfel încat pe hartă să apară doar locațiile care îndeplinesc criteriile voastre de căutare.

Tot în perioada urmatoare aplicația va fi disponibilă și pe echipamentele Apple în APP Store, ea fiind în faza de testare la acest moment.

„Lucrăm permanent la înbunătățirea experienței utilizatorului în aplicația noastră și mulțumim tuturor pentru suport, susținere și interesul arătat, iar dacă această inițiativă și aplicație vă este utilă, nu uitați că un rating 5* ne ajută” spune Sebastien Gui.

Platforma a încheiat mai multe parteneriate cu campinguri și firme de închirieri autorulote, iar dacă aveți stickerul CampMap sau cardul de membru, veți primi discounturi din partea partenerilor platformei.

RVTravel.eu – travel motorhome Romania

Degustare de camper

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857