13.06.2024

Salon des Véhicules de Loisirs | Franța | 7-15 octombrie 2023

În 2023, Salon des Véhicules de Loisirs vă va întâmpina între 7 și 15 octombrie pentru cea de-a 57-a ediție la Paris-Nord Villepinte.

În 2022, Salonul a fost din nou un mare succes, cu peste 91.000 de vizitatori. Desfășurat în 4 hale de 55.000 m², cu 160 de standuri și o parcare de 100.000 m² pentru proprietarii de rulote, Salon des Véhicules de Loisirs este mai mult ca niciodată cea mai mare vitrină pentru vehiculele de agrement din Franța.

Timp de câteva zile, veți putea afla totul despre ultimele tendințe și inovații de pe piață, veți putea întâlni producători și distribuitori și veți putea discuta cu alți iubitori de călătorii nomade.

Fie că sunteți în căutarea confortului, a autonomiei sau a aventurii, veți găsi cu siguranță vehiculul de agrement care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră. De la micile rulote compacte până la rulotele mari de familie, furgonetele echipate, rulotele și casele mobile, veți avea de unde alege între modelele prezentate.

De asemenea, puteți profita de evenimentele și conferințele organizate de profesioniștii din domeniu pentru a afla mai multe despre această artă de a trăi, despre echipamentele esențiale, despre cele mai bune rute de urmat și despre cele mai bune practici de adoptat pentru a călători în deplină siguranță și liniște.

Salon des Véhicules de Loisirs este evenimentul de neratat pentru toți cei care iubesc libertatea și turismul în aer liber!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Lungimea ideală pentru un campervan – 5,99 m

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857