30.04.2024

Vă așteptăm poveștile de călătorie cu RV-ul

În această perioadă industria caravaningului și a turismului cu rulota și autorulota este în declin în toată Europa. Este mai important ca în aceste momente să stăm acasă, să protejăm pe cei dragi și pe noi deasemenea. Va veni și timpul să reluăm călătoriile cu RV-urile noastre.

E o perioadă dificila, mulți sunt izolați în casă, câțiva sunt izolați în campere prin lume, dar în această perioadă vom încerca să ne hrănim cu amintiri, să vedem povești de vacanță cu rulota, cu camperul, să încercăm să ne plimbăm virtual, prin intermediul poveștilor voastre. Unde ați fost ultima dată cu camperul sau cu rulota în vacanță?

Pe site-ul RVTravel.eu avem rubrica „Povești de călătorie” care este deschisă pentru voi, pentru poveștile voastre.

Ai o poveste de călătorie cu camperul și vrei să o spui? Vrei să povestești live despre experiența ta? Te astept să îmi scrii un email la contact@rvtravel.eu

Haideți să ne spunem poveștile frumoase petrecute cu RV-ul și astfel să putem trece mai ușor peste această perioadă în care #stam acasa.

Să fim responsabili și să avem grijă de noi!

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sevilla – final de călătorie cu motorhome în Spania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857