24.07.2024

Automatul de golit și curățat caseta de toaletă Camping Butler, soluții utile pentru campinguri

Automatul Camping Butler curăță casetele toaletelor mobile din rulote și autorulote în mod complet automat și fără contact, din interior și din exterior.
Camping Butler combină zeci de ani de know-how în domeniul ingineriei mecanice cu componente industriale robuste și de înaltă calitate pentru cele mai înalte cerințe din Germania. Camping Butler este ușor de utilizat, necesită puțină întreținere și este deosebit de durabil.
Curățare în interior și în exterior
Indiferent cât de plină sau de murdară este casetă, Camping Butler o curăță cu grijă și complet. Murdăria exterioară poate fi, de asemenea, îndepărtată datorită curățării exterioare opționale, astfel încât casetă poate fi din nou atinsă fără ezitare.
Utilizare ușoară
Caseta este pur și simplu scoasă din autorulotă, plasată în Camping Butler PRO și procesul de curățare este pornit prin intermediul afișajului tactil.
Camping Butler PRO recunoaște fiecare model de casetă și o deschide și o închide complet automat înainte și după curățare. Întregul proces de curățare durează doar două-trei minute. Se scoate apoi o casetă complet curățată, umplută cu apă și aditiv sanitar. Curățarea este complet lipsită de contact și de miros.
Deschidere și închidere complet automată
Camping Butler PRO recunoaște, deschide și închide fiecare tip de casetă și Porta Potti în mod complet automat.
Flexibilitate maximă și siguranță viitoare:
Sistemul robotizat cu 8 axe, realizat din componente industriale pentru cele mai înalte cerințe, oferă o maximă flexibilitate pentru viitoarele tipuri de casete.
Autocurățare
Niciun oaspete nu-și pune casetă într-un interior murdar, care miroase și urât. Din acest motiv, Camping Butler este complet autocurățată. Nu mai pierdeți niciodată o curățenie din cauza mirosurilor neplăcute sau a unui interior de mașină murdar.

#rvtravel #camperbutler #campervan #camping

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Regulatoarele de încarcare pentru sisteme fotovoltaice la rulote și autorulote

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857