21.05.2024

Siguranța actelor și valorilor în autorulotă cu seiful Mobil-Safe

Mobil-Safe este un seif pentru siguranța actelor, a laptopului, a aparatului foto sau valorilor pe care le aveți în autorulotă.

Mobil-Safe este dezvoltat în special pentru ușa pasagerilor din autorulotele Fiat Ducato începând cu modelele din 2007. Seiful este securizat folosind fixările cu șuruburi torx pe ușă și este montat în buzunarul acesteia sau sub scaunul pasagerului.

Datorită construcției sale inovatoare, Mobil-Safe poate fi instalat orizontal, vertical, lateral sau agățat oriunde în autorulotă. Pentru cele 5 modele standard, Mobil-Safe este livrat cu 4 găuri în partea de jos și 2 găuri în peretele din spate. Seiful este confecționat din oțel SM de 3 mm și este acoperit cu vopsea cu textura 2K rezistentă la șocuri și zgârieturi. Ușa este realizată din oțel SM de 6 mm și echipată cu o încuietoare de siguranță. O placă antiefracție, întărită cu mangan, împiedică penetrarea prin găurire cu burghiu. Datorită ușii interioare de 3 cm, Mobil-Safe este securizat în mod optim împotriva forțării cu levierul.

La interior este spațiu suficient pentru a stoca obiecte de valoare importante, cum ar fi cărți de credit, telefoane mobile, pașapoarte, aparate foto mici sau laptopuri până în 17″.

Prețurile variază între 130 și 330 euro în funcție de dimensiuni.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Kathy & Rick Howe – o familie de americani cu motorhome prin lume

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857