21.09.2023

Revista Rulotism în România la salonul de la Romexpo

La Caravan Motorhome&Adventure 2019, ne-am întâlnit cu Dan și Oana Casandroiu, cei care documentează și realizează revista „Rulotism în România”.

Am stat de vorbă cu Dan Casandroiu, care ne explică că acest business este unul de familie, cei doi călătorind într-un campervan în jur de 3 luni pe an pentru documentare.

Dan Casandroiu – foto: Marian Mocanu – fotgrafie de produs

„Salut, sunt Dan Casandroiu. Vă aflați în standul revistei „Rulotism în România”, revistă care a împlinit trei ani de activitate. Ne aflăm pentru a treia oară în cadrul Salonului Nautic, pe partea de Caravaning, Motorhome&Adventure. Venim la târg cu ghidurile făcută de noi: ghidul în ediție plus, venim cu o ediție specială a revistei în care găsiți prezentate cinci campinguri din Bulgaria, care oferă reducere prin intermediul cardului Campsites in Romania, venim cu surprize din partea partenerilor de la parc4night și venim cu multe povești pe care le avem de împărtășit din călătoriile pe care le facem an de an prin țară.

Noi călătorim prin țară aproximativ trei luni și ceva, timp în care trecem pe acasă doar dacă drumul se intersectează cu cele pe care le facem între campinguri. Anul acesta credem că drumul nostru va fi mult mai lung pentru că vom încerca să ajungem și la campingurile din Serbia și din Bulgaria.

Poate ați remarcat că folosesc întotdeauna cuvântul „noi”. Noi – pentru că pe lângă mine este și soția Oana, fiind o afacere de familie în ceea ce facem noi.

Oana&Dan Casandroiu – foto: Marian Mocanu – fotgrafie de produs

În cadrul redacției atribuțiile nu sunt împărțite, facem fotografia amândoi, facem text amândoi, conducem amândoi, nu ne-am separat niciodată atribuțiile.

Așa cum vă spuneam despre ghidul Campsites in Romaniaîn ediție plus, pe lângă cele 60 de locuri de campare din România, avem de anul acesta și campinguri din Bulgaria, campinguri din Serbia și un camping din Polonia. Este un început pe care sperăm să-l continuăm și în câțiva ani să ajungem și cu aceste două țări la nivelul la care suntem cu prezentarea campingurilor din România.

De găsit suntem foarte ușor: Campsites in Romania– căutare pe Google și sîntem în primele rezultate returnate. Situl este takethelongwayhome.eu pe care sunt prezentate campingurile din România și siteul pe care prezentăm și comercializam revistele rulotism.ro.

Revista are apariție la două luni, distribuim pe bază de abonament dar vindem reviste și în cadrul evenimentelor la care participăm. De-a lungul timpului ne asociem cu evenimente gen festivaluri de muzică – care au posibilitatea de a campa, festivaluri dedicate bicicliștilor, motocicliștilor.

Încercăm să fim peste tot!”

Interviu: VANgabond.eu – motorhome travel Romania

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857