29.03.2024

LA MULȚI ANI 2022! Multe călătorii cu autorulota și rulota vă dorim!

Când vine vorba de felicitările de Anul Nou, avem dreptul să fim optimiști să sperăm, să visăm, împotriva oricăror previziuniLa început de An Nou, echipa RVTravel.eu urează tuturor cititorilor săi un an nou fericit 2022, plin decălătorii, emoții și noi descoperiri.

Contextul pandemic al ultimilor doi ani au făcut ca posibilitățile de călătorie și întâlnirile să fie incerte, ceea ce face ca urările de sănătate și fericire – pe care de multe ori le adresăm doar așa de curtoazie – în această perioadă să capete alte valențe, să fie mult mai valoroase, să fie transmise și recepționate cu mult mai mare atenție.

Multe călătorii frumoase pentru 2022

Pandemia a arătat cât de sigur și sănătos este acest gen de turism și acest mod de odihnă. Din ce în ce mai mulți oameni au început să practice acest sport – cu camperul, cu rulota sau cu cortul și să împărtășeasca impresiile pe rețelele de socializare.

Așteptăm cu nerăbdare un an nou cu povești spuse seara, la un foc de tabără de camping, cu emoții, cu prietenii noi și multe călătorii.

Anul 2022 – noi orizonturi, noi proiecte

Anul 2022 va aduce pe canalul de YouTube noi playlist-uri. Voi continua cu materialele informative despre industria de caravaning dar voi face mai multe video și despre călătorii, despre fotografie, despre food, despre vinuri, despre arte.

Dacă nu te-ai abonat până acum, o poți face acum inclusiv să activezi notificările (activează clopoțelul) pentru a vedea primul materialele urcate pe canalul de YouTube!

RVTravel.eu vă urează tuturor un An Nou cu zâmbete și fericire!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ignatul – tăierea porcului. Tradiții și obiceiuri la români

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857