19.05.2024

Camper van-ul Beachy VAN 540 cu aer de casă de plajă

Un camper van inspirat de surferi, un predecesor al clasicelor camper vanurilor din deceniile trecute – aceasta este formula de bază din spatele noului Beachy Van 540.

Ușor, sălbatic, flexibil, de plajă! Așa a fost prezentată pentru prima dată publicului entuziast de la Caravan Salon 2021 de la Düsseldorf noul camper van BEACHY VAN 540, care combină designul modern cu caracteristici practice și bine gândite. Este un model excelent pentru aventurierii și exploratorii cărora le plac lucrurile simple și necomplicate.

Beachy, un spin-off iubitor de distracție al companiei germane Hobby, a lansat unul dintre cel mai elegant camper van din 2021 și plănuiește să își mărească rapid gama cu un camper van care aduce aceleași vibrații cool, de surf și nisip, oriunde veți călători cu Beachy Van 540.

În condițiile în care prețurile imobiliarelor cresc vertiginos aproape peste tot unde ne uităm, Beachy Van 540 promite să fie o alternativă mult mai accesibilă, oferind spiritul unei aventuri pe o faleză cu privire la mare, într-o dubiță care poate călători lejer prin oraș, poate fi parcată ușor de plajă, sau poate ajunge în orice sat de munte.

foto@MarianMocanu.ro

Sentimentul pur al vieții de dubă
Senzația unică de spațiu nu este singurul lucru impresionant la Beachy. Nici versatilitatea sa nu lasă nimic de dorit. Scaunele care pot fi reglate în diferite poziții fac din Beachy partenerul perfect în orice situație. Nu există aproape nicio limită pentru cât de creativ poți fi. Gama largă de opțiuni de dormit, masa pliabilă și toate detaliile modulare vă permit să dați frâu liber creativității.

Bucătăria compactă nu are aragazul cu două ochiuri, spațiul de lucru sau volumul de sertare al bucătăriei clasice, tipice de pe partea pasagerului, dar totuși cuprinde elementele esențiale: o chiuvetă, un aragaz pe gaz și un frigider cu compresor de 70 L sub blat.

Mergând mai în spate, Beachy a înlocuit patul din spate obișnuit, fix sau rabatabil, cu un al doilea salon de luat masa – un set de bănci așezate pe laturile opuse ale unei mese rabatabile detașabile. Faptul de a avea un al doilea salon este puțin redundant, dar această dispunere oferă mai multă flexibilitate pentru a admira peisajul, permițând șoferului să tragă până la marginea unei faleze, să deschidă ușa din spate și să se bucure de o masă sau de o băutură în mijlocul peisajului și al aerului proaspăt. Astfel de saloane din spate sunt de obicei instalate în locul unui salon din față, ca în cazul conceptului Hymer VisionVenture, care a împins designul la nivelul următor, dar aici Beachy le-a combinat într-un singur layout.

Pe timp de noapte, salonul din spate al Van 540 se transformă într-un pat dublu transversal, iar cel de-al doilea pat este disponibil în acoperișul telescopic (pop-top roof).

Cu două zone de relaxare și o bucătărie mică, nu mai este loc pentru o baie în camper van cu șasiu de Citroën-Jumper de 541 cm. Totuși, ascunsă într-o banchetă dedicată, vizavi de bucătărie, se află o toaletă portabilă.

foto@MarianMocanu.ro

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Gibraltar, punctul terminus al călătoriei cu motorhome în Spania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857