22.07.2024

KNAUS VAN TI PLUS este acum disponibil ca selecție complet echipată PLATINUM

Autorulota KNAUS VAN TI PLUS, pe șasiu MAN TGE, are acum o dinamică de conducere excepțională, un confort maxim de viață și un design provocator. Este dotată cu cele mai noi caracteristici de siguranță și sisteme de asistență pentru șoferul, autorulota semi integrată oferă nu numai un „Plus” în ceea ce privește libertatea, ci și mai multă siguranță.
Varianta 650 MEG de top este acum disponibilă ca selecție complet echipată PLATINUM:
Designul exterior, cu șasiul său metalic Indium Grey, pereții laterali din tablă netedă Campovolo Grey, autocolante speciale și jante din aliaj ușor de 17”, reflectă caracterul dinamic al vehiculului.

Stopurile KNAUS CATEYE evolution, cu semnătura exclusivă pe timp de noapte și cu indicatoarele LED dinamice, sunt ușor de observat și oferă o siguranță suplimentară, inclusiv atunci când există o vizibilitate redusă.

VAN TI PLUS PLATINUM SELECTION are, de asemenea, o lumină de copertină cu detector de mișcare, oglinzi retrovizoare încălzite reglabile electric, copertină în antracit, ușă de serviciu laterală la șofer, acces ușor la compartimentul buteliilor de gaz și suspensie pneumatică a punții spate cu 2 canale pentru un confort de conducere îmbunătățit și înălțime de conducere controlată. Acest echipament exclusiv include, de asemenea, ușa cabinei PREMIUM cu funcție de blocare multiplă, ferestrele cu jaluzea opace, compartimentul umbrelă integrat și geanta de depozitare multifuncțională KNAUS. Ușa are protecție împotriva insectelor și fereastra mare rabatabilă frontală cu protecție împotriva insectelor permit multă lumină și aer proaspăt în cabină, menținând în același timp vizitatorii neinvitați la distanță.
Interiorul PLATINUM SELECTION impresionează prin tapițeria rezistentă ACTIVE ROCK și modelele speciale de autocolante, iluminarea ambientală, Midi-Heki cu lumini, pachetul cromat și extensia de pat pentru a crea o suprafață mare. Scaunele confort pilot din cabina șoferului pot fi rotite și sunt reglabile pe înălțime, iar geamurile frontale și laterale pot fi întunecate. Echipamentul său tehnic include recepție radio digitală (DAB +), volan multifuncțional, sistem de navigație MAN Media VAN Business, sistem start-stop cu recuperare a energiei de frânare, cameră de vizualizare din spate și mai multe sisteme de asistență a șoferului care asigură siguranță maximă, cum ar fi detectarea oboselii, regulatorul de viteză cu limitator de viteză, asistență la deal, asistență la frânarea de urgență și frână cu mai multe coliziuni.

PLATINUM SELECTION este, de asemenea, echipat cu aer condiționat, sistem de filtrare a apei BWT, sistem Truma iNet, panou de comandă CP-Plus și sistem complet de antenă Oyster 60 Premium Twin cu TV LED de 32” și pre-cablare TV în zona de dormit.

Noul VAN TI PLUS PLATINUM SELECTION vine cu tracțiune față de 103 kW și cutie de viteze cu 6 trepte ca standard, dar este disponibilă și din fabrică cu tracțiune frontală sau integrală de 130 kW și cutie de viteze automată cu 8 trepte.
Comparativ cu modelul de serie și echipamentul său corespunzător, PLATINUM SELECTION are un avantaj enorm de preț, care începe de la € 69.999 € cu tva de 19% inclus.

Foto: Knaus

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Dubele Ford 2021 vor fi mai ușor de transformat în camper vanuri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857