20.07.2024

Noile modele 2022 de autorulotele compacte Globebus de la Dethleffs mai versatile

Globebus este la fel de versatil ca un van și la fel de primitor ca o autorulota. Cea mai compactă serie de autorulote de la Dethleffs va deveni și mai atractivă în anul 2022, datorită designului său interior refăcut, a îmbunătățirilor practice și a unei game simplificate de modele.

Globebus se îndreaptă spre modelul 2022 cu un design interior modern, noi caracteristici practice și prețuri de pornire atractive. Cea mai compactă serie de autorulote de la Dethleffs combină versatilitatea și sportivitatea unui van cu confortul unei autorulote multifuncționale. Cu o lățime de 2,20 metri și o lungime de șase metri sau mai mult, Globebus este la fel de ușor și sigur de condus ca orice van, dar are și caracteristici de motorhome în toată regula, inclusiv un living în formă de L, paturi fixe confortabile, o baie, o bucătărie și un garaj în spate. Globebus este, prin urmare, un partener de călătorie perfect pentru entuziaștii activi de autorulote și pentru fanii tururilor de oraș – atât în clasa A-Class, cât și în clasa motorhome Low Profile, în calitatea obișnuită Dethleffs. Panourile sandwich, de exemplu, se mândresc cu proprietăți de izolare excelente și pot proteja împotriva căldurii și a frigului, ceea ce face ca Globebus să fie potrivit pentru utilizare pe timp de iarnă. În cazul în care cumpărătorii doresc să călătorească pe tot parcursul anului, pot achiziționa Globebus cu pachetul Winter Comfort pentru a-l face complet rezistent pentru iarnă.

Living modern cu lemn deschis și suprafețe albe

În anul de fabricație 2022, Globebus va deveni și mai atrăgător pentru toți cei care își doresc mai mult spațiu. La intrarea prin ușa de habitaclu cu lățimea de 70 cm (cu excepția designului T/I 1), călătorii vor fi întâmpinați de noul design interior modern, cu un amestec de decor prietenos și proaspăt de lemn deschis și suprafețe albe, perfect asortat cu ușile dulapurilor suspendate, fără mâner, cu suprafețe albe. Parchetul atractiv cu aspect modern de beton creează un accent suplimentar în interior. Livingul poate fi iluminat după dorință cu compoziția armonioasă de lumină din pachetul Light Moments pentru o ambianță deosebită. În funcție de necesități și de situație, cele trei niveluri de lumină „Lumina funcțională”, „Plafoniera” și „Lumina de perete” creează o iluminare confortabilă, accentuată sau funcțională care evocă încă o dată sentimentul de „casă pe roți” pentru proprietarul de autrulotă.

Bucătărie gourmet cu un blat de lucru optimizat

Globebus-ul model 2022 dispune, pe lîngă livingul spațios în formă de L, o baie completă cu duș și paturi confortabile cu saltele de 150 mm înălțime, cu spumă rece premium, toate în aceleași dimensiuni și dispuse ca și până acum. În schimb, designerii Dethleffs au refăcut bucătăria gourmet, care a fost îmbunătățită cu blaturi de lucru mai mari. Atât plita, mai compactă, cu un aragaz cu două ochiuri, cât și extensia pliantă a blatului de lucru din partea din față a unității de bucătărie creează aici spațiu suplimentar în zona bucătăriei.

Garaj din spate cu suprafață antiderapantă

În ciuda dimensiunilor sale compacte, Globebus se mândrește cu o mulțime de spații de depozitare. În noua reproiectare, garajele din spate – care sunt extrem de populare printre autorulote și care arată extrem de voluminos în Globebus – vor avea o suprafață anti-alunecare ca standard, pentru și mai multă siguranță în timpul deplasării. Noile încuietori cu un sfert de tură de pe ușile garajelor din spate nu sunt acolo doar pentru siguranță, ci și pentru că sunt foarte ușor de utilizat – calitate Dethleffs până în cel mai mic detaliu. La acoperiș, panourile laterale și partea din spate a lui Globebus se folosește plastic armat cu sticlă (GRP) rezistent la grindină.

Globebus_T1_weiss
Globebus_GT_T6_weis
Globebus_GT_T6_weis
Globebus_GT_T6_schwarz
Globebus_I7_schwarz
Globebus_I7_schwarz
Globebus_I7_weiss
Globebus_I7_weiss
Globebus_GT_I7_weiss
Globebus_GT_I7_weiss

Există două lungimi și layouturi ale Globebus din care puteți alege în 2022: Globebus 1, cu o lungime de 5,99 metri, cu un pat dublu instalat lateral, peste garajul din spate, sau Globebus 6, cu aproximativ un metru mai lung, cu paturi simple instalate longitudinal în partea din spate a vehiculului. Clasa A Globebus I1 și I6 dispun în mod standard de un pat rabatabil în cabina șoferului, astfel că în acest vehicul pot dormi confortabil 4 persoane. În clasa Low Profile, livingul în formă de L poate fi transformat într-un pat. În plus față de patul dublu din spate, în acest vehicul pot dormi 3 persoane.

Șasiul încercat și testat al modelului Fiat Ducato

Șasiul testat al Globebus-ului compact rămâne același, dar Fiat Ducato Light, cu șasiul său cu platformă joasă și motorul Multijet de 120 CP (88 kW) – care respectă standardele de emisii Euro 6d – garantează o călătorie relaxată, sigură și confortabilă. Globebus este disponibil, de asemenea, cu un motor de 140 CP (103 kW), 160 CP (118 kW) sau 180 CP (132 kW) sau cu o transmisie automată cu 9 trepte, ca dotare opțională. Gama extinsă de caracteristici ale Globebus poate fi completată cu numeroase dotări suplimentare și pachete, cum ar fi pachetul White GT sau pachetul Grey GT pentru îmbunătățiri vizuale suplimentare sau pachetul Fiat Driver Assistance și pachetul Fiat Advanced Driver Assistance cu asistență la menținerea benzii de rulare, frânare de urgență autonomă și alte sisteme avansate de asistență a șoferului.

Globebus este o autorulotă compactă atractivă atât pentru proprietarii de autorulote începători, cât și pentru camperiștiiexperimentați pentru care un van nu oferă suficient confort.

O prezentare generală a layouturilor Globebus

Foto: Dethleffs

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Verificați perioada de valabilitate a actelor

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857