16.04.2024

Rulota extensililă bazată pe principiul telescopic

La CMT 2020 a fost expusă BeauEr 3X, o rulotă extensibilă, din trei segmente

Conceptul BeauEr 3X s-a născut în 2009 de la o idee simplă: producătorul a gândit o rulotă mică, extensibilă, ușor de tractat și ușor de campat.

Acest concept se bazează pe principiul telescopic, de extindere. În modul campare, această tehnică permite să implementați 3 module pe orizontală triplând zona de locuit. Instalarea rulotei în poziție de campare poate fi făcută de o singură persoană cu efort minim.

În poziția strânsă, pregătită pentru drum, mobilierul se îmbină, iar în momentul extinderii rulotei, mobilierul se configurează fără nici o manipulare.

Sistemul funcționează cu actuatoare electrice alimentate de bateria auto sau la curent electric. Principiul este inteligent, dar simplu: în poziția pliată, mobilierul se potrivește în opusul lor. Odată desfășurat, acest mobilier este configurat automat fără nicio manipulare.

Această dimensiune compactă a rulotei facilitează manipularea și reduce rezistența la vânt.

Aici este video de la CMT 2020:

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Vrei să pleci cu caii în excursie? Cu RJH poți!

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857