Rulota extensililă bazată pe principiul telescopic

foto: Marian Mocanu

La CMT 2020 a fost expusă BeauEr 3X, o rulotă extensibilă, din trei segmente

Conceptul BeauEr 3X s-a născut în 2009 de la o idee simplă: producătorul a gândit o rulotă mică, extensibilă, ușor de tractat și ușor de campat.

Acest concept se bazează pe principiul telescopic, de extindere. În modul campare, această tehnică permite să implementați 3 module pe orizontală triplând zona de locuit. Instalarea rulotei în poziție de campare poate fi făcută de o singură persoană cu efort minim.

În poziția strânsă, pregătită pentru drum, mobilierul se îmbină, iar în momentul extinderii rulotei, mobilierul se configurează fără nici o manipulare.

Sistemul funcționează cu actuatoare electrice alimentate de bateria auto sau la curent electric. Principiul este inteligent, dar simplu: în poziția pliată, mobilierul se potrivește în opusul lor. Odată desfășurat, acest mobilier este configurat automat fără nicio manipulare.

Această dimensiune compactă a rulotei facilitează manipularea și reduce rezistența la vânt.

Aici este video de la CMT 2020:

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Vrei să pleci cu caii în excursie? Cu RJH poți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)