23.04.2024

Retrospectiva CMT 2020 Stuttgart, primul mare târg de caravaning din Europa

CMT Stuttgart este primul mare târg de caravaning din Europa. Fix acum un an realizam materiale de la această expoziție.

Imaginile pe care le veți vedea în video, reprezintă o normalitate în Germania, Olanda, Franța, Italia în general în țările cu tradiție în caravaning.

Rutina zilnică

Dimineața mergeam la centrul de presă unde luam cafeaua și micul dejun, mai lucram un material și verificam evenimentele care urmau să aibă loc în ziua respectivă. Apoi luam la pas, toată ziua, întreg centrul expozițional pentru a vedea cât mai multe modele de rulote și autorulote expuse. Am făcut interviuri, inclusiv cu unul din cei mai cunoscuți youtuberi de caravaning din Europa – Alan Heath.

Am fost atent la multe aspecte inclusiv la normalitatea cu care tratează germanul de rând caravaningul. Pe undeva este normal, pentru că ei trăiesc acest fenomen de zeci de ani, mulți dintre ei poate au călătorit cu autorulotele de când erau copii…

Salonul de caravane de la Stuttgart a fost o experiență foarte interesantă pentru mine și dacă pandemia nu anula acest eveniment în 2021, aș fi fost prezent și anul acesta.

Sper să revenim cât mai repede la normalitate și să pot merge din nou la aceste evenimente pentru a aduce informații utile celor care sunt interesați.

Mulțumesc încă o dată firmelor Joy2wander, Aler Campers, TopCampers, GoCamper, Geografic Travel, Mitrea Caravan, Motorhome și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

RVTravel.eu – membru fondator Asociația Română de Caravaning

Un concept 100% olandez, rulota LUME Traveller la CMT 2020

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857