01.05.2024

CARAVAN SALON Düsseldorf 2021: Întreaga lume a caravanelor

Târgul specializat pentru autorulote, rulote și echipamente are o creștere semnificativă / Semnal important pentru industria caravaningului

CARAVAN SALON vă invită la punctul culminant al anului în Düsseldorf în perioada 28 august – 5 septembrie 2021. Cel mai important târg mondial pentru autorulote, rulote și echipamente de camping are loc pentru a 60-a oară.

„Messe Düsseldorf și Caravanning Industry Association (CIVD) așteaptă cu nerăbdare aniversarea cu optimism și încredere. Perspectivele de deschidere a târgurilor comerciale, pe care ministrul afacerilor economice NRW, Andreas Pinkwart le-a prezentat recent publicului, precum și evoluția creșterii ratei de vaccinare și a scăderii ratelor de incidență asociate, ne fac să fim siguri că vom trimite din nou un semnal important la industria târgului la nivel european prin desfășurarea CARAVAN SALON la sfârșitul verii. Conceptul de igienă sub motto-ul „PROTACȚIE”, care a funcționat excelent anul trecut, va servi din nou ca bază pentru desfășurarea cu succes a unui târg comercial în vremurile Coronei. Suntem foarte bine pregătiți și vom face tot posibilul pentru a face din acest an CARAVAN SALON din nou o experiență de neuitat, cu cele mai înalte standarde de igienă posibile”, spune Erhard Wienkamp, ​​director general al Messe Düsseldorf.

Relaxarea preconizată a reglementărilor de călătorie este, de asemenea, un semn pozitiv pentru cei responsabili, deoarece părțile interesate din întreaga Europă sunt așteptate să participe din nou la Ziua Vizitatorilor din acest an. „Condițiile pentru un târg plin de evenimente sunt bune. Caravaningul și turismul în natură găsesc adepți din ce în ce mai entuziaști. O vizită la târgul nostru oferă cea mai bună oportunitate de a vedea toate inovațiile vehiculelor în direct și de a afla despre destinații interesante, precum și despre inovații tehnice în sectorul accesoriilor și echipamentelor”, adaugă Wienkamp.

Cel de-al 60-lea CARAVAN SALON Düsseldorf va avea loc în perioada 28 august până la 5 septembrie 2021.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cum alegeți locurile de campare sălbatică în Europa când călătoriți cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857