28.04.2024

Knaus Tabbert a prezentat noile modele de vehicule de agrement 2022

Knaus Tabbert a prezentat noile modele de rulote și autorulote 2022, în conferința de presă anuală

Sub sloganul „Noi orizonturi”, Knaus Tabbert prezintă viitorul caravaningului și punctele de atracție de mâine la conferința de presă anuală din acest an.
Anul trecut a adus multe provocări, dar caravaningul și-a dovedit potențialul ca formă de vacanță rezistentă la criză și și-a ocupat de mult timp locul în centrul societății. Acest potențial se reflectă și în succesul economic al Knaus Tabbert ca societate pe acțiuni. În primul trimestru al anului 2021, vânzările au crescut din nou față de același trimestru al anului precedent.
În calitate de motor al inovației, Knaus Tabbert AG face acum următorii pași decisivi înainte. Energia puternică ePOWER și energia mobilă ONE-NIGHT-STAND oferă performanțe electrizante în cel mai adevărat sens al cuvântului, deschizând posibilități complet noi în următoarea etapă a mobilității electrice. Datorită tehnologiei inovatoare SUPERLIGHT pentru o economie maximă de greutate, nimic nu stă în calea chiar și a celei mai extinse liste de bagaje pentru vacanța în familie. Noul șasiu Dyonic este rezultatul inovației proiectate de Knaus Tabbert. Este mai ușor, mai rezistent și oferă beneficii optime de durată mai lungă pentru clienți.
Condusă de forța și determinarea de a inova, echipa înalt calificată de la locațiile din Jandelsbrunn, Mottgers, Schlüsselfeld și Nagyoroszi impresionează din nou cu noi dezvoltări revoluționare pentru anul de model 2022 – aducând viitorul caravaningului la îndemână. În acest sens, Knaus Tabbert AG prezintă noile modele de vehiculele de agrement în cadrul conferinței de presă anuale de la Düsseldorf.

Punctele de atracție ale modelelor 2022 includ:

  • Noi opțiuni de echipare.
  • Fie că sunt cu susul în jos, pe o parte sau în sus – ochelarii dvs. nu vor mai aluneca niciodată datorită silwyREADY.
  • Velocate 2.0: temperatura și nivelul de gaz sunt acum afișate și în aplicație.
  • Mai luminos, cu contrast mai mare, mai bun – noul sistem de navigație Pioneer cu pitch
    radar.
  • ONE-NIGHT STAND: energie electrică „mobilă” pentru o noapte în autorulotă.
  • Alte opțiuni: televizor inteligent, baterie litiu-ion și funcții de siguranță.
  • Inclus în standard: apă perfect igienică oriunde ați merge – noul filtru de apă bluuwater.
  • Chiar mai sigură și chiar mai bine echipată: noua serie 8 Fiat Ducato. foto: Knaus Tabbert AG
    RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Fiat anunță Noul Ducato 2022: unul din cele mai tehnologizate vehicule din clasa sa

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857