23.06.2024

Salonul Caravaning Show în acest weekend în Lisabona

În perioada 27 februarie – 1 martie 2020, în Portugalia lângă Lisabona este târgul de autorulote/rulote Caravaning Show

Caravaning Show este cea mai mare expoziție de autorulote și rulote, noi și folosite în Portugalia și are loc de două ori pe an, o dată la Porto și o dată la Lisabona.

Caravaning Show este un eveniment produs și realizat de GO Caravaning (Grupo J. Sousa Mesquita), în Lisabona și Porto, unde sunt prezentate noile modele de autorulote și rulote dar și expoziție cu RV-uri second hand, produse, promoții speciale și alte acțiuni diverse. Printre expozanți sunt nume precum Hymer, Westfalia, Eriba, Benimar, Carado, Mobilvetta, Hobby, Bravia și altele reprezentate la eveniment.

Acest eveniment este destinat întregii familii, fie pentru că sunteți în căutarea unei autorulote sau rulote, noi sau folosite, fie pentru că doriți să vedeți mai multe machete diferite în direct într-un singur loc, sau să știți noutățile, sau pur și simplu să înțelegeți cum arată un vehicul din interior! Toată lumea este binevenită!
Intrarea este gratuită. Expoziția are loc la Lisabona, în perioada 27 februarie – 1 martie, la instalațiile GO CARAVANING din Zona Industrială Cabra Figa- Rio de Mouro,
Orarul de vizitare este între 10 și 19:00 așa că daă dunteți prin zonă, merită să dați o fugă la Lisabona.
Mai multe informații pe site-ul organizatorului: https://www.caravaningshow.pt

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Mare atenție la înălțime când conduceți autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857